Spider-Man 3: Octopus bude mít Iron Manovu technologii, ale k něčemu podobnému mělo dojít už v roce 2008


 Původně měla být tahle spojitost naznačena mnohem dříve.

Pokud pozorně sledujete dění kolem Spider-Man: Bez domova (premiéra 16. 12. 2021), tak víte, že se aktuálně řeší to, že se chapadla padoucha Doctora Octopuse (Alfred Molina), který se vrátí ze druhého Spider-Mana (2004), změnila. 

Předpokládá se, že je to způsobeno tím, že Octopus získal technologii Tonyho Starka/Iron Mana (Robert Downey Jr.), ale spojení těchto dvou postav mělo být zmíněno už mnohem dříve. Vlastně na úplném počátku Marvelovského filmového universa ve filmu Iron Man (2008).

V jedné z prvních verzí scénáře byla zmínka o tom, že Tony investoval do technologie mechanických chapadel, na které pracoval vědec z New Yorku. A přestože nebylo řečeno jeho jméno, tak asi není těžké uhodnout, o koho mělo jít. 

Nicméně, v dané době ještě nebyla podepsána dohoda mezi Marvelem a Sony a i to bylo údajně jedním z důvodů, proč tento odkaz ve filmu nebyl. To už ale samozřejmě dál neplatí, obě společnosti spolupracují a tím pádem se fandové dočkají něčeho víc, než jen malých pomrknutí a odkazů.

Zdroj: MovieFone, Sony Entertaiment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat