Natáčení Justice League si Ben Affleck zrovna neužil, ale Flash ho baví. A zábavný klip z DC série Peacemaker


Komiksové střípky.

Původně to vypadalo, že po Justice League (2017/2021) se Ben Affleck už pravděpodobně do role Bruce Waynea/Batmana nevrátí, ale poté vyšlo najevo, že se objeví ve filmu Flash (premiéra 3. 11. 2022)

A herec aktuálně naznačil, že zatímco natáčení Justice League nebylo zrovna velkou legrací, tak v případě Flashe je tomu naopak:

"Bylo opravdu fajn vrátit se k tomu po předchozí zkušenosti, která byla obtížná. Tohle bylo opravdu milé. Opravdu zábava. Užil jsem si to."

Je pochopitelné, že natáčení Justice League nebylo takové, jak asi doufal. Měnili se u něj tvůrci, do natáčení údajně hodně mluvili pracovníci Warner Bros. a atmosféra na place očividně nebyla ideální. Flash je na tom ale jinak, tak snad se to odrazí i na kvalitě samotného filmu. 

Peacemaker v prvním klipu

Ve filmu Sebevražedný oddíl (2021) se představila také postava Peacemakera (John Cena), která dostane vlastní seriál na HBO Max. Ten bude mít premiéru v lednu příštího roku a nově si můžete užít klip, který ukazuje to, že tým nemá pro Peacemakera zrovna pochopení. 

 

Zdroj: Variety, DC Films/Warner Bros.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat