Bylo to méně a méně zábavné, s Muži v černém jsem já, Will Smith i Tommy Lee Jones skončili, poznamenal režisér


 Barry Sonnenfeld nemá v plánu se vrátit. 

Filmová série Muži v černém obsahuje aktuálně čtyři filmy, kdy první tři režíroval Barry Sonnenfeld, ale čtvrtý nazvaný Muži v černém: Globální hrozba (2019) dostal na starosti F. Gary Gray a šlo nejen nejhůře hodnocený, ale také nejméně výdělečný projekt z tohoto universa.

A pokud doufáte, že by se ke značce mohli vrátit Will Smith, Tommy Lee Jones a Barry Sonnenfeld, aby jí zachránili reputaci, tak to tak rozhodně nevypadá. Barry se totiž nechal slyšet:

"Ne, s Muži v černém jsem skončil a jsem si jist, že Tommy a Will také. Bylo to příliš těžké. Bylo toho moc a během tvorby tam bylo příliš problémů. Nikdy jsme se s producenty neshodli na scénářích a prostě to bylo méně a méně zábavné... Ani nevím, proč jsem natočil Muže v černém 3. Přijde okamžik, kdy nechcete vstoupit do stejné řeky."

Zdá se tak, že pokud vzniknou další projekty Muži v černém, tak s novými tvůrci a obsazením a s ohledem na to, že to v případě Globální hrozby úplně nezafungovalo se dá tušit, že pokud vzkřísit tuhle sérii není otázkou blízké budoucnosti. 

Zdroj: CBM, Sony Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat