Black Panther 2: A nedá si pokoj, představitelka Shuri prý na natáčení šíří antivakcinační názory


 Už jednou za to byla kritizována.

Letitia Wright, tedy představitelka Shuri v Marvelovském filmovém universu, už se jednou dočkala kritiky, pokud jde o její názory na vakcinaci proti covid-19. Na sociálních sítích sdílela antivakcinační video, za což jí mnozí nepochválili s ohledem na to, že se většina epidemiologů, virologů, dalších vědců a lékařů se shoduje na tom, že aktuálně je vakcína nejlepší zbraní proti koronaviru. 

Ale herečka se zřejmě nepoučila, protože se objevují zprávy, že na natáčení druhého Black Panthera pokračuje v šíření svých antivakcinačních idejí. A samozřejmě má právo na svůj názor, ale také musí počítat s tím, že za to ponese následky. 

A to už se stalo, podle dostupných informací s herečkou přestal spolupracovat její tým, který ji zastupoval v USA (herečka je z Velké Británie) a to právě kvůli tomu, že sdílela video se spornými informacemi.

Těžko říct, jak se vyvine situace nyní. Pokud je pravda, že Letitia silně propaguje své názory na vakcínu na natáčení Black Panthera, mohlo by jí to způsobit další problémy, protože není jasné, jak na to bude reagovat Disney s ohledem na to, že se jedná o silně kontroverzní téma.

Druhý Black Panther bude mít premiéru 7. 7. 2022.

Zdroj: THR, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat