Shang-Chi: Hvězda marvelovky se vysmála těm, kteří tvrdili, že film propadne a která postava měla původně přežít?

Ti, co věřili, že si film nepovede dobře, se spletli a to hodně. POZOR, VELKÝ SPOILER!!!

Původně se očekávalo, že Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021) bude atakovat hranici 90 milionů dolarů ze severoamerických kin za premiérový prodloužený víkend. Pak se odhady snížily k 65 až 75 milionů, následně se věřilo, že to bude přece jen víc a teď vyšlo najevo, že to bylo dokonce rekordních 94,7 milionů dolarů. 

Před premiérou se ale objevil dost lidí, kteří hlásali, že z filmu bude propadák a Marvel na něm prodělá kalhoty a podobně. Vyrojilo se překvapivé množství videí, která to tvrdila a pro ty má hvězda Shang-Chi Simu Liu jednoduchý vzkaz, v Instagram Stories herec zveřejnil koláž těchto videí a k nim přidal jen "LOL". A lépe to vystihnout nešlo. 

Mandarin měl žít

Ten, kdo se ve filmu nedočkal svého šťastného konce byl i Wenmu/Mandarin (Tony Leung), ovšem původně se uvažovalo o verzi, kdy přežije. Prozradil to režisér Destin Daniel Cretton:

"Někdy věci fungují a někdy ne. Neustále hledáme verzi příběhu, která bude působit, co nejvíce autenticky, pokud jde o dané postavy. Tím chci říct, i když tyhle postavy fungují na velmi operativní úrovni, stále jsou tu věci, které zkusíte a působí, jako by šlo o podvod. A tohle byla jedna z nich. Ale víte co, v MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce) je vše možné."

Jinak řečeno, v komiksovém universu nemusí být smrt definitivní, což u jsme několikrát viděli. Zatím nejsou zprávy, že by se měl Mandarin vrátit, ale kdoví, co přinese budoucnost. 

Zdroj: ET, Marvel Studios

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat