Promo představuje kresleného Lokiho. Fotky vystřižené Mary Jane z Amazing Spider-Mana. A trailer na seriál marvelovského opičího zabijáka


 Komiksové střípky.

První řada Lokiho sice už skončila, ale dočkáme se druhé a první je samozřejmě k dispozici na streamovací službě Disney+, takže je tu stále důvod ji propagovat. Jako například s pomocí nového proma, které nabízí rozhovor s Tomem Hiddlestonem a ukazuje kresleného Lokiho ve stylu disneyovských postav. 


Druhý Amazing Spider-Man 2 (2014) si, stejně jako mnoho jiných filmů, prošel různými změnami, než se dostal do kin. A jednou z nich bylo i to, že z komiksovky byla úplně vystřižena životní láska Petera Parkera/Spider-Mana (Andrew Garfield) Mary Jane Watson v podání herečky Shailene Woodley. Ale teď si ji alespoň můžete prohlédnout na fotografii. 



Původně měla streamovací služba Hulu nabídnout hromadu marvelovských sérií, ale většina z nich byla zrušena. "Přežily" pouze M.O.D.O.K. a také série Hit-Monkey o ...zabijácké opici, která se rozhodne zaměřit se na tokijské podsvětí. A asi je vám jasné, že tohle nebude běžná podívaná, což dokazuje trailer. 
Premiéra se odehraje 17. 11. 2021.

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat