Marvelovka Eternals se inspirovala u řeckých a římských bohů. A se spin-offem ke komiksové lahůdce The Boys to vypadá nadějně

 Komiksové střípky.

V listopadu a to  6. 11. dorazí do kin epická komiksovka Eternals, která má být jiná, než to, co jsme zatím v Marvelovském filmovém universu viděli. Ostatně, už jen to, že ústřední tým žije na Zemi sedm tisíc let zní velmi zajímavě. A kromě toho jde o velmi mocné bytosti. Tak mocné, že by se daly přirovnat k božstvu, což také naznačila režisérka Chloé Zhao:

"Odkazuje to na příběhy řeckých a římských bohů, kteří žili velmi lidské životy, měli lidské vlastnosti, spory, žárlili a měli slabé stránky. Líbí se mi myšlenka testování přímočaré morálky, která je v superhrdinském žánru běžná."

Pokud znáte řeckou a římskou mytologii, tak asi souhlasíte s tím, že bohové byli opravdu hodně lidští a měli lidské klady i zápory a jak je patrné, tak Chloé nechce, aby její hrdinové byli dokonalými bytostmi, kteří vidí svět černobíle, což je jen a jen dobře, protože hrdinové, kteří se chovají jako skautící prostě publikum už dnes nezaujmou. 

Když už jsme u těch hrdinů a morálky, tak těžko hledat (pokud pomineme animovaný seriál Invincible) projekt, ve kterém jsou "hrdinové" více zvrácení, než v sérii The Boys od Amazon Prime Video. A jelikož tahle pecka slaví zasloužený úspěch, bylo oznámeno, že vznikne spin-off, který se zaměří na univerzitu, kde studují lidé nadaní superschopnostmi a řekněme to tak, že uspět tam znamená, že si doslova musíte ušpinit ruce. 

Nyní se objevila zpráva, která značí, že se produkce rozjíždí, bylo oznámeno, že showrunnerkami a producentkami (společně s tvůrci The Boys) budou Michele Fazekas a Tara Butters, které mají s komiksovými projekty zkušenosti, pracovaly na marvelovské sérii Agent Carter.

Datum premiéry zatím nepojmenovaného seriálu oznámeno nebylo, ale příští rok zní jako reálná možnost.

Zdroj: Empire, Twitter, Amazon Prime Video (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat