Jakou přístupnost budou mít Eternals. Nové logo Thor: Love and Thunder. A odkdy bude Shang-Chi na streamu


 Komiksové střípky.

Asi nikdo nečekal, že by marvelovka Eternals (premiéra 4. 11. 2021) byla mládeži nepřístupná, ale pokud vás zajímá, jaká konkrétní oficiální přístupnost jí byla přidělena, tak je to nepřekvapivé PG-13 (všechny dosavadní marvelovky mají stejnou přístupnost), což znamená, že v případě dětí je doporučeno, aby s nimi šel do kina někdo dospělý. Důvodem je prvky násilí a fantasy akce, ráznější jazyk a lehké náznaky sexuálních témat. 

Eternals tedy nebudou extrémně drsní, ale PG-13 dovoluje nepřehnaně krvavou brutalitu, takže nepůjde ani o úplnou "limonádu". 

Thor má jiné logo

Příští rok 5. 5. uvidíme čtvrtý díl Thora s podtitulem Love and Thunder a už jsme se dočkali odhalení loga, ale teď se objevily předměty s novým lehce upraveným logem k očekávané komiksovce. 

Shang-Chi na streamu

Na rozdíl od Black Widow (2021) nebyl Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021) k dispozici ve stejnou dobu v kinech i na streamovací službě Disney+. Ovšem, dobrou zprávu pro ty, kteří nechtějí sedět v sálech a poslouchat ostatní, jak chroupají nachos, bylo oznámení o tom, že Shang-Chi bude k dispozici pro streamovací dříve, než je běžných 90 dnů od premiéry. A teď bylo odhaleno datum, kdy se fandové dočkají, bude to 12. 11. 2021. Premiéra v kinech se odehrála na začátku září.

Zdroj: CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat