Doufali jste, že druhý Venom bude mládeži nepřístupný? Smůla, nebude


Stejně to bylo asi jen zbožné přání. 

První Venom (2018) nebyl mládeži nepřístupný, ale chvíli se o tom spekulovalo a doufalo se v to. A to samé se stalo i v případě pokračování Venom: Carnage přichází (premiéra 14. 10. 2021). S ohledem na to, že lidský nositel Carnagea Kletus Casady (Woody Harrelson) je v komiksu brutální sériový vrah se doufalo, že tentokrát se Sony nebude dělat ofuky a nabídne podívanou pro dospělé. 

Bohužel nenabídne, agentura MPA, která v USA uděluje přístupnost, oznámila, že Venom: Carnage přichází bude mít přístupnost PG-13, tím pádem by děti ve věku 12 let a mladší neměly film sledovat bez dohledu dospělé osoby. 

Ano, PG-13 dovolí určité drsnější momenty, ale ve srovnání s přístupnost R si rozhodně tvůrci nemohou vyskakovat. Je na místě upozornit, že v minulosti se filmová studia bála filmů s přístupností R, protože na ně nemohly celé rodiny a existovala tak domněnka, že eRkové filmy nevydělají, ovšem Deadpool a Logan: Wolverine (2017) ukázaly, že to není pravda. 

V případě druhého Venoma ale očividně nechce Sony riskovat a zůstane u PG-13, což je škoda, protože zrovna Venom je ideální kandidát pro trošku odvážnější přístupnost.


Zdroj: CB, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat