V What If...? měl být hororový Spider-Man a nacistický Steve Rogers. A parádní promoart k WandaVision inspirovaný pixarovským filmem


 Komiksové střípky.

Minulý týden začala první animovaná původní marvelovská série pro streamovací službu Disney+ a to What If...?, která se zaměřuje na alternativní příběhy známých postav. Ale samozřejmě, i když měli tvůrci relativně volné ruce, některé příběhy se na obrazovky nedostaly. Dva z nich popsal hlavní scenárista A.C. Bradley:

"Měl jsem nápad, že pokud by Steve spadl z vlaku, poskočili bychom vpřed v čase. Steve Rogers je oním typem člověka, který by šel až na konec světa kvůli něčemu, co si myslí, že je správné. Ale pravdou je, že není úplně dobrý voják. Nerespektuje rozkazy. Takže, pokud by mu byl vymyt mozek Hydrou, aby věřil, že je má Hydra pravdu a šel by do toho naplno."

Další idea se pak týkala Spider-Mana, jehož příběh měl být temný, hororový a mládeži nepřístupný. Nakonec bylo rozhodnuto, že k tomuto nedojde, ale místo toho Marvel dovolil Bradleymu použít v animované sérii zombíky.

Seriál WandaVision už skončil před nějakou dobou, ale i tak se čas od času objeví nové materiály. Šéf marvelovského vizuálního oddělení Andy Park například zveřejnil obrázek, který ukazuje to, jak Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) míří do boje společně se svou rodinou.

Obrázek vznikl během preprodukce v roce 2019 a Park přiznal, že jako inspirace posloužil pixarovský animáč Úžasnákovi (2004)


Zdroj: Vanity Fair, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat