V komiksovse Morbius se zřejmě objeví Venom, v Captain Marvel 2 se vrátí nečekaná postava a naprosto šílený trailer na Doom Patrol

Komiksové střípky.

Společnost Sony si oblíbila marvelovské antihrdiny a tak připravuje nejen druhý díl Venoma, ale také film Morbius, ve kterém Jared Leto ztvární vědce, který se po nevydařené pokusu vyléčit svou chorobu stane něčím, co je v podstatě upír. 

A zdá se, že v Morbiovi bude nečekaná návštěva, protože režisér Daniel Espinosa nyní prohlásil:

"Obvykle se cítím zvláštně, než začne den, protože když se podíváte na časový rozpis a stojíte na place... Když se tam procházíte, působí to jako běžná produkce, ale poté, když se podíváte na natáčecí rozpis a čtete jména jako Michael Keaton, Jared Leto, Tom Hardy, pak to působí skvěle a velmi vzrušujícím dojmem."

A asi netřeba připomínat, koho ztvárňuje Tom Hardy v takzvaném Sony Pictures Universe of Marvel Characters, samozřejmě je to Eddie Brock/Venom. Zdá se tak, že ve filmu nebude k vidění jen Morbius a Vulture v podání Michaela Keaton (účast Keatona byla potvrzena, ale ne to, že si zopakuje roli Vulturea), ale také oblíbený marvelovský symbiont.

Premiéra Morbia je naplánována na 20. 1. 2022.

Návrat nečekané postavy

Další překvapení v obsazení se zřejmě odehraje i v případě druhého dílu Captain Marvel, který se bude jmenovat The Marvels. Objevila se totiž informace, že členem štábu bude i John Humber, což je osobní asistent herce Judea Law a ten si v prvním filmu Captain Marvel (2019) zahrál Yon-Rogga, který ale nedopadl úplně nejlépe. Ovšem, účast jeho asistenta v případě druhého filmu naznačuje, že by se mohl vrátit ze záhrobí. Jestli ano, to se dozvíme během premiéry 10. 11. 2022.

Ještě šílenější

Seriál Doom Patrol patří k tomu nejšílenějšímu, co komiksový žánr nabízí. Ale očividně byly první dvě řady pouze začátek, protože se nyní objevil trailer na třetí řadu a je ještě podivnější, než byste asi čekali. To ale neznamená, že není zábavný. Je a to velmi. A dobrou zprávou je, že bylo oznámeno také datum premiéry třetí řady na streamovací službě HBO Max, která převzala některé projekty ze zaniklé platformy DC Universe. Třetí řada Doom Patrol začne 23. 9. 2021.

Zdroj: MovieZine, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat