Představitel padoucha z druhého Aquamana předvedl svou parádní fyzičku a ve druhém Black Pantherovi by se měla představit nástupkyně Iron Mana

Zajímavosti o očekávaném DC Filmu. 

V prvním Aquamanovi (2018) se představil neblaze proslulý padouch Black Manta v podání herce jménem Yahya Abdul-Mateen II a Black Manta má s Aquamanem (Jason Momoa) nevyřízené účty, takže se ho dočkáme i ve druhém Aqumanovi (premiéra 15. 12. 2022).

Yahya aktuálně zveřejnil snímek z posilovny, na kterém prezentuje to, jak se na roli připravuje a nutno říct, že pokud jde o fyzičku, nic nepodcenil.


Spekuluje se o tom, že se ve druhém Black Pantherovi (premiéra 7. 7. 2022) objeví některé zajímavé nové postavy. Mluví se o Namorovi a jeho sestřenici Namoře, ale teď se mluví o tom, že by to měla být také Riri Williams alias Ironheart (Dominique Thorne), tedy slečna, které se v komiksu ujal sám Tony Stark/Iron Man, kterého zaujalo její nadání pro technologie.

Ironheart dostane vlastní seriál na Disney+, ale zřejmě bude představena nejdříve ve druhém Black Pantherovi. A bylo by zajímavé sledovat, jak by si extrémně talentovaná Riri rozuměla s extrémně talentovanou Shuri (Letitia Wright).

Zdroj: KC Walsh, DC Films/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat