Jaký Thanos? Ústřední marvelovský padouch Kang naplánovanou celou Infinity ságu, věří režisérka Lokiho



Kate Herron se domnívá, že Kang je tím, kdo celou dobu tahal za nitky.

Pokud jde o první velkou fázi Marvelovského filmového universa známou jako Infinity sága, tak se věřilo, že tím, kdo za ní stál byl padouch Thanos (Josh Brolin), ale podle režisérky seriálu Loki Kate Herron někdo jiný posouval figurkami na šachovnici. 

Samozřejmě je řeč o záporákovi, který se představil (respektive jeho jedna varianta) v Lokim. Ano, tušíte správně, je to v čase cestující Kang (Jonathan Majors):

"Prohlásil, 'Vydláždil jsem cestu, kterou jste kráčeli.' Ano, předpokládám, že teoreticky načrtl [Infinity ságu], protože je to něco, co jsme skrze náš seriál tvrdili. Vše bylo předurčeno touto jednou postavou a dokonce i to, že jsme věřili, že postavy mají svobodou vůli."

Z komiksů víme, že Kang sice nemá nadlidské schopnosti, ale disponuje technologií umožňující mu cestovat v čase a to ve spojení s tím, že je vynikající taktik a stratég dělá z Kanga jednoho z nejnebezpečnějších protivníků a jak se zdá, to platí i pro Marvelovské filmové universum, které bylo dosud zřejmě plně v jeho režii. 

Kanga budeme určitě vídat často, ale zatím je potvrzeno jen to, že bude v Ant-Man and the Wasp: Quantumania (premiéra 16. 2. 2023)

Zdroj: The Direct, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat