Trailer na Shang-Chiho ukazuje sílu deseti prstenů a video z natáčení Black Panther 2 naznačuje osud T'Chally


Komiksové střípky.

Druhou letošní marvelovkou, které se dočkáme, bude Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (premiéra 2. 9. 2021) a právě zmíněné prsteny ukazují v nové upoutávce svou sílu. Pokud se nemýlím, tak v komiksu se skutečně jedná o prsteny vhodné pro lidské prsty, ve filmu působí spíše jako náramky, ale nic to nemění na tom, že jsou to artefakty, se kterými není hodno si zahrávat.


Příští rok bude mít premiéru druhý Black Panther s podtitulem Wakanda Forever, v kinech odstartuje 7. 7. 2022 a bohužel si v něm roli T'Chally nezopakuje Chadwick Boseman, který v minulém roce prohrál svůj boj s rakovinou. 

Ale s ohledem na to, že bylo oznámeno, že role nebude přeobsazena, ovšem identitu Black Panthera přijme jiná postava, je jasné, že bude ve filmu nutné vysvětlit absenci T'Chally. A řešilo se, jaký bude jeho osud. 

Bude oznámeno, že zemřel? Nebo snad tvůrci vsadí na něco podobné jako filmaři v případě Rychle a zběsile poté, co zemřel Paul Walker, jinak řečeno daná postava odjede/odejde do západu slunce? Zdá se, že bude zvolena první možnost. 

Naznačuje to video z natáčení druhého Black Panthera, ve kterém je k vidění pomník s nápisem:
"T'Challa, náš hrdina, 'Byla to čest, Wakanda navždy."

Zřejmě tedy bude ve filmu vysvětleno, že je T'Challa mrtev, což je asi lepší, než přijít s tvrzeními, že například opustil Wakandu kvůli důležité a dlouhodobé misi. Nebo máte jiný názor a nechali byste T'Challu naživu?

Zdroj: Marvel Studios/Disney (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat