Rock předvedl svou formu pro komiksovku Black Adam. Zezadu i zepředu. A proč není v Sebevražedném oddílu Will Smith?


 Komiksové střípky.

Natáčení komiksovky o antihrdinovi Black Adamovi se pomalu blíží ke konci, ale představitel hlavní role Dwayne "Rock" Johnson nás i tak stále zásobuje materiály z natáčení. Tentokrát nabídl dva snímky, kdy je na jednom zezadu a kromě popisu toho, jak tvrdě se připravoval také dodal, že se hierarchie DC změní a na druhém je zepředu a je na něm k vidění ve chvíli, kdy je připravován tak, aby bylo možné použít (zřejmě kvůli kostýmu) speciální efekty v případě jeho osoby. Premiéra je naplánována 28. 7. 2022.


Mnohem dříve se dočkáme jiné DC komiksovky a to Sebevražedného oddílu, jehož premiéra se odehraje 5. 8. 2021. V ní se jako nová postava Bloodsport představí Idris Elba, ale původně se zvažovalo, že nahradí Willa Smitha v roli Deadshota. Nakonec se ale tvůrci rozhodli, že nechají pro Willa otevřená vrátka v případě dalších dílů. Proč se ale vlastně neobjeví v tomto filmu? To vysvětlil producent Peter Safran:

"Mluvili jsme o tom. Ale myslím si, že u Willa to byla především otázka času. Věděli jsme, že musíme začít natáčet v září, protože jsme upřímně řečeno věděli dřív, než většina ostatních to, že se James (režisér/scenárista James Gunn, pozn. redakce) vrátí [k Marvelu] kvůli natáčení [dalších] Strážců. Takže bylo důležité, abychom začali natáčet podle plánu a Will nebyl k dispozici."

Potvrdilo se tak, že Will ve filmu nebude kvůli jiným závazkům. Kromě toho si užijte další upoutávku.
Zdroj: ComicBook, DC Entertainment/Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat