Představitel Daredevila zrušil účast na fanouškovské akci ve stejnou dobu, kdy probíhají přetáčky Spider-Man: Bez domova. Zajímavá "náhoda"

Další "důkaz", že se Charlieho Coxe dočkáme ve třetím Spider-Manovi. 

Podmínka ve smlouvě Netflixu s Marvelem, která zakazovala Marvelu použít postavy z Daredevila a dalších sesterských a bratrských seriálů vypršela, takže fandové doufají, že toho bude využito a dočkáme se návratu oblíbených hrdinů a záporáků z marvelovských sérií, které natočil Netflix. 

Často se spekuluje například o tom, že se Matt Murdock/Daredevil v podání Charlieho Coxe (společně s Krysten Ritter alias Jessicou Jones) ukáže ve filmu Spider-Man: Bez domova (premiéra 16. 12. 2021) s ohledem na to, že Matt je právník působící v New Yorku a Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland) právníka potřebovat bude. 

Marvel samozřejmě nic takového zatím nepotvrdil, ale teď se odehrálo něco, co vlilo mnohým lidem naději do žil. Charlie Cox zrušil účast na akci Celebrity Fan Fest (bude probíhat 6. a 7. srpna) a to s tím, že došlo k nečekané změně v natáčecím plánu nejmenovaného projektu, ve kterém se objeví. A co je zajímavé, že podle všeho brzy začnou přetáčky filmu Spider-Man: Bez domova. 

Ano, mohla by to být náhoda, ale aktuálně není známo to, že by měl Charlie rozpracován jiný projekt, takže se věří tomu, že se opravdu jedná o účast ve Spider-Manovi. A doufejme, že ano, diváci by byli jistě nadšeni.

Zdroj: CB, Netflix/Marvel (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat