Ne, Steve Rogers není panic, tvrdí tvůrci Avengers: Endgame

Scenáristé Christopher Marcus a Stephen McFeely promluvili o šťavnatém tématu.

Ve spojitosti s marvelovkami se diskutuje o různých tématech. A některá jsou poněkud zvláštní. Například se lidé zajímají o to, zda je Steve Rogers/Kapitán Amerika (Chris Evans)... počkejte si na to... panic. Přece jen, (nejdříve) se nedočkal svého vytouženého tance s Peggy Carter (Hayley Atwell) a s její příbuznou Sharon Carter (Emily VanCamp) se také zřejmě nedostal na další metu, plus samozřejmě situaci zkomplikovalo to, že byl roky a roky uvězněný v ledu. Domněnka o tom, že v době Avengers: Endgame (2019) byl ještě Steve "nezkušený" v sexuální oblasti tak není úplně lichá. Ale přesto scenáristé některých filmů Captain America a posledních dvou dílů Avengers Christopher Marcus a Stephen McFeely věří, že Steve není panic:

"Myslím si, že o panictví přišel! Proč si lidé myslí, že je panic? Domnívám se, že když vypadá, jak vypadá a cestuje z města do města a poskytuje autogramy, na dámy, kterým se podepisuje to působí," poznamenal McFeely.

"A to, co je nutné si uvědomit je to, že Steve Rogers není puritán. Někdy tak může být prezentován, ale on je někým, kdo rozlišuje, co je dobré a co je špatné a podobné věci, ale není upejpavka, je to veterán ze druhé světové války," dodal Marcus.

Zdá se tak, že nejen diváci viděli Steveův "pravý americký zadek"...

Zdroj: Kevin Polowy, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat