Loki: Tvůrkyně potvrdila scénu, ve které se Loki stal králem Asgardu a změnil Thora v žábu


 Natalie Holt se rozpovídala o vystřiženém momentu. 

To, že se v seriálu Loki měl objevit "žabí Thor" už víme, měl být k vidění ve scéně, kde bojoval s Lokim (Tom Hiddleston). A to potvrdila i skladatelka Natalie Holt:

"Šlo o moment z první epizody. Mobius ukazoval [Lokiho] život, určité momenty z něj. Myslím, že to vystřihli, aby se pozornost soustředila jiným směrem. Ale bylo tam pár extra momentů a jedním z nich byl i ten, ve kterém byl Frog of Thunder. Něco jsem pro to složila, něco jsem připravila společně se sborem, byl to velký moment, kdy Loki získal korunu Asgardu a poté jste viděli Thora jako žábu."

V komiksu se žabí Thor objevuje, ale jde o sportovce, který byl proklet čarodějkou a změnil se v žábu, ale v Lokim tomu zřejmě mělo být jinak, Thora v žábu měl zřejmě proměnit Loki. A přiznejme si to, všichni bychom něco takového chtěli vidět. 

Podle Natalie režisérka Kate Herron by chtěla tuto a další vystřižené scény zveřejnit jako bonusový materiál, ale zatím není jasné, zda k tomu dojde. Co ale jasné je, je to, že se Loki dočká druhé řady.

Zdroj: The Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat