Charlie Cox se jako Matt Murdock objeví ve Spider-Man: Bez domova a v kostýmu Daredevila v seriálu She-Hulk

 

Alespoň to tvrdí známá YouTuberka.

Matt Murdock je ve dne právníkem, v noci bojuje proti zločinu v kostýmu jako Daredevil. A asi netřeba obšírněji připomínat, že Daredevil v podání Charlieho Coxe měl skvělý seriál na Netflixu. Ten byl ale zrušen a Netflix měl ve smlouvě podmínku, že Marvel nesmí nějakou dobou používat tuhle (a další postavy) ve svých jiných projektech. Ta ale v minulosti vypršela a doufalo se tak, že Marvel toho využije. 

Zatím to neudělal, ale spekuluje se o tom, že Matt se objeví ve Spider-Man: Bez domova (premiéra 16. 12. 2021), protože Peter Parker (Tom Holland) bude potřebovat právníka a šuškalo se, že Matta uvidíme i v seriálu She-Hulk, protože hlavní hrdinka Jennifer Walters (Tatiana Maslany) je právnička, která stejně jako Matt působí v New Yorku. 

A podle YouTuberky Grace Rudolph je obojí pravda, podle ní se Matt Murdock ukáže ve třetím Spider-Manovi a v She-Hulk bude dokonce v kostýmu Daredevila. 

Samozřejmě to není oficiální potvrzení, ale Grace v minulosti přinesla informace, které se ukázaly jako pravdivé, tak snad to bude platit i tentokrát, protože by to jistě mnohé potěšilo. 

Zdroj: Twitter, Netflix/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat