Ve John Wick 4 si zastřílí představitel Blade a v seriálu Loki se představí "žabí Thor"


 Komiksové střípky.

Wesley Snipes má na kontě spoustu filmů, ale jedním z těch nejvýraznějších je bezesporu Blade a je otázkou, jak by vypadalo Marvelovské filmové universum a obecně komiksový žánr, pokud by tahle série nezabodovala. 

Nicméně, poté, co byl Wesley zatčen za daňové podvody se jeho kariéře samozřejmě nedařilo, ale pomalinku polehoučku se situace zlepšuje a pomoci by tomu mohla i role ve čtvrtém dílu úspěšné akční filmové série John Wick. 

Podle všeho by se v ní měl právě Wesley objevit, respektive prý probíhají jednání s filmovým studiem Lionsgate a vypadá to nadějně. Není přesně známo, koho by měl ztvárnit, ale ví se, že by mělo jít o někoho, kdo umí zacházet s mečem, což je herci blízké.

Datum premiéry John Wick 4 zatím oznámeno nebylo.

Kdo zřejmě pomůže Lokimu?

Je poměrně časté to, že zajímavé informace o filmech/seriálech odhalí hračky. Jako například nyní, kdy se objevily Lego figurky k seriálu Loki a zdá se, že ústřední "hrdina" v podání Tima Hiddlestonea najde spojence v postavě známé jako Thorg. 

Jde o muže jménem Simon Walterson, kterému zemřela žena a nenarozené dítě a on tak vyhledával jasnovidce a média, aby mu pomohli spojit se se zemřelou láskou. Nakonec se mu to povedlo, ale nebyl schopen zaplatit a za trest byl proměněn v žábu. Později se ale dostal do kontaktu s kladivem Mjolnir a stal se z něj Mighty Throg, humanoidní žabák s nadlidskou silou. 

Je to zvláštní postava, ale seriál Loki je občas dost "střelený", takže se do něj Throg bude hodit. Je sice možné, že se nakonec v hrané podobě neobjeví, ale bylo by to zvláštní s ohledem na to, že jde o oficiální hračky Lego k seriálu. 

Další díl série Loki bude k vidění 23. 6. 2021.

Zdroj: The Illuminerdi, Marvel Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat