V přípravách je překvapivý DC seriál, vypomůže s ním J.J. Abrams


 Bude to kouzelné. 

Situace v případě DC projektů je trošku matoucí. Plány společností Warner Bros. a DC se často mění, takže se poměrně často stává, že se objevují zprávy o tom, že byly nějaké filmy/seriály zrušeny, nebo naopak vyjde najevo, že se chystá něco, o čem jsme zatím nevěděli. 

Stejně jako v tomto případě. Podle všeho se totiž pro streamovací službu HBO Max (spadá pro WarnerMedia) chystá seriál Madame Xanadu nazvaný Madame X, který bude produkovat J.J. Abrams

Tedy, aby bylo jasno, není překvapením, že J.J. Abrams připravuje pro HBO Max DC seriál, již delší dobu víme, že Abrams uzavřel smlouvu s Warner Bros. TV s tím, že vytvoří několik DC sérií, ale to, že jedním z nich bude sólovka Madame Xanadu je novinka. Stejně jako to, že Abramsovi s projektem pomůže Angela Robinson.

Pokud jde o Madame Xanadu, tak se jedná o jednu z nejznámějších kouzelnic, které se objevují ve světě DC a je členkou týmu Justice League Dark (který se také dočká seriálu). 

Zřejmě tak dojde k tomu, co se předpokládalo a to, že jednotliví členové Justice League Dark dostanou vlastní série a poté vznikne týmový projekt. To jsou ale zatím jen spekulace.

Zdroj: THR, DC Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat