Morbius nebude součástí Marvelovského filmového universa a kdo bude protivník Kravena v jeho sólovém filmu?

Komiksové střípky.

V případě filmů na motivy marvelovských komiksů, které ale vznikají pod hlavičkou Sony se neustále řeší to, zda jsou, nebo nejsou součástí Marvelovského filmového universa (MCU). Spider-Man do něj patří, Venom zřejmě ne (i když se objevily protichůdné informace) a otazník visel nad filmem Morbius (premiéra 20. 1. 2022), který se zaměří na vědce, ze kterého se po experimentu stal v podstatě upír. 

Herec z filmu Tyrese Gibson nedávno naznačil, že Morbius je součástí Marvelovského filmového universa, ale Sony tuhle informaci popřelo a oficiálně platí to, že Morbius spadá do Sony Universe of Marvel Characters, které je od MCU odděleno.

To samé asi bude platit i pro film Kraven, který se zaměří na elitního lovce, jehož cílem je ulovit ultimátní kořist a to Spider-Mana. Nedávno jsme zjistili, že by měl Kravena ztvárnit Aaron Taylor-Johnson a teď bylo pravděpodobně odhaleno, kdo bude Kravenovým ústředním protivníkem. Zřejmě to bude Chameleon. 

Pravým jménem je to Dmitri Smerdyakov a s Kravenem mají v komiksu dlouhou historii. Oba byli protivníky Spider-Mana, někdy proti němu spojili síly a dokonce vyšlo najevo, že jsou nevlastní bratři. Jestli tomu tak bude i ve filmu, který zatím nemá datum premiéry, to není známo. Co ale známo je, že Chameleon bude mít ve filmu výraznou roli. Pokud jde o jeho schopnosti, tak je expertem na napodobování vzhledu ostatních lidí.

Zdroj: CBThe Illuminerdi, Sony Entertainment (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat