Lovci duchů zřejmě dostanou prequel, provázet jím bude Jensen Ackles. Jared Padalecki je ale zklamán


 Dobrá zpráva pro fandy. 

V minulém roce skončila po 15 řadách kultovní seriálová podívaná Lovci duchů/Supernatural, což fandy zamrzelo, speciálně s ohledem na to, že se žádný z plánovaných spin-offů nakonec nedostal na obrazovky. 

Ovšem, teď přišla dobrá zpráva, seriál se dočká prequelu nazvaného The Winchesters, který se zaměří na rodiče Sama a Deana Mary a Johna. Produkovat bude hvězda původního seriálu Jensen Ackles, jeho žena Danneel a producent Supernatural Robbie Thomson.

A o co v prequelu půjde?

"Před Samem a Deanem tu byli John a Mary. Průvodcem příběhu bude Dean Winchester (Jensen Ackles), The Winchesterovi jsou epickým zatím neodvyprávěným milostným příběhem toho, jak se John a Mary setkali a jak se dali dohromady nejen, aby zachránili jejich lásku, ale celý svět."

Jak jste si všimli, tak Jensen Ackles nebude jen produkovat, ale také bude vypravěčem. Stanice The CW zatím objednala scénář, tím pádem se může (znovu) stát, že seriál natočen nebude, ale snad tomu tentokrát bude jinak.

Pokud vás zajímá, jestli se do prací na seriálu zapojí i Jared Padalecki, který ztvárnil Deana Winchestera, tak zřejmě ne, protože herec na Twitteru Jensenovi napsal:

"Chlape. Mám z tebe radost. 

Přál bych si, abych se o tom dozvěděl jinak, než z Twitteru.

Těším se, až to uvidíme, ale jsem zaskočen, že Sam Winchester nebude žádným způsobem zapojen."

Ale třeba se to ještě změní. Pokud jde o obsazení hlavních rolí, tak není jasné, zda se vrátí herci ze Supernatural (kde jsme viděli i mladší verze Johna a Mary).

Zdroj: Deadline, The CW (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat