Loki se neinspiroval u žádného konkrétního komiksu a hvězda Supernatural dře v posilovně kvůli roli v komiksové sérii The Boys

Komiksové střípky.

Ve středu 9. 6. 2021 jsme se dočkali premiéry očekávané minisérie Loki. A možná vás zajímá, který komiks posloužil jako inspirace pro tuhle sérii. Odpověď je překvapivá - žádný. Respektive žádný konkrétní. 

Režisérka Kate Herron prozradila, že se v určitých případech seriál u komiksů inspiroval, ale pokud jde o ústřední příběh, tak ten je originální, nevychází ze žádné konkrétní komiksové linie a půjde o něco, co jsme ještě "neviděli, ani nečetli".

Jestli je to dobrá, nebo špatná věc, to ukáží až další díly, ale zatím to vypadá velmi nadějně.

Pokud vám marvelovské projekty přijdou příliš umírněné a máte rádi drsnější záležitosti, tak určitě znáte komiksový seriál The Boys streamovací služby Amazon a právě v jeho třetí řadě se objeví také hvězda Supernatural/Lovci duchů Jensen Ackles (ze The Boys i Supernatural stojí tvůrce Eric Kripke), který ztvární jednoho z nejstarších superhrdinů Soldier Boye. Je tak jasné, že musí být herec ve formě a nezanedbává to, zveřejnil video z posilovny, aby dokázal, že přípravu nepodceňuje. Bohužel zatím nevíme, kdy bude mít třetí řada The Boys premiéru.

Zdroj: DigitalSpy, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat