Loki: Oblíbená postava z filmů Thor měla cameo ve čtvrté epizodě

 


Dočkali jsme se nečekané návštěvy. POZOR, SPOILERY!!!

Čtvrtý díl povedené marvelovské série Loki pro diváky přichystal hned několik překvapení. Vlastně bych si dovolil tvrdit, že jich zatím bylo nejvíce ze všech odvysílaných dílů a nebudu je tu detailně rozebírat, protože tenhle článek sice bude obsahovat spoiler, ovšem ten snad nezkazí zážitek ze zvratů těm, kteří aktuální epizodu ještě neviděli. 

Šlo totiž o zajímavé cameo, ale pro děj jako takový nebylo vysloveně podstatné. Řeč je o tom, že se do Marvelovského filmového universa vrátila postava z prvních dvou film Thor a to jedna z nejlepších asgardských bojovnic Lady Sif (Jaimie Alexander). 

Tu jsem viděli v prvních dvou dílech Thora a v seriálu Agenti S.H.I.E.L.D., ale v Thor: Ragnarok (2017) chyběla, protože Jaimie Alexander měla závazky v podobě seriálu Slepý bod a nemohla se natáčení Ragnaroku zúčastnit. Což je možná dobře s ohledem na to, jakým tempem Hela (Cate Blanchett) zlikvidovala některé z oblíbených postav. 

Nicméně se očekává, že se Lady Sif vrátí v Thor: Love & Thunder (premiéra 5. 5. 2022), ovšem bylo překvapením, že jsme ji viděli dříve a to právě v seriálu Loki, protože to nebyl veřejně známý fakt a jde o něco, co se Marvelu povedlo vcelku dobře tajit (to je dnes výjimečné). 

Tak schválně, jestli pro nás tvůrci chystají další podobné fajn věci. Další díl série Loki bude k vidění 7. 7. 2021.

 

Zdroj: Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat