Fandové vyrobili skvělý štít Kapitána Ameriky, který budete chtít. A What If...? nabídne temnou verzi Doctora Strange

 
Komiksové střípky.

Snad každý geek by chtěl mít štít Kapitána Ameriky a tak existuje nespočet těch, kteří si ho zkusili vyrobit. Některé pokusy se povedly, jiné tolik ne. Ten následující bezesporu patří do první skupiny. Ne, není vyroben z vibrania (které neexistuje), ale má něco, co spousta jiných fanouškovských štítů postrádá, umí se odrazit a při troše štěstí a šikovnosti vrátit zpět do rukou toho, kdo jím mrštil. 

Video, které ukazuje vznik a schopnosti štítu se objevilo na youtubovém kanálu JLaservideo (doporučujeme podívat se i na jejich další videa, mají hromadu těch, které se věnují komiksovým předmětům) a třeba se při troše štěstí dočkáme sériové výroby tohoto povedeného kousku. 


První původní animovaný marvelovský seriál pro streamovací službu Disney+ What If...? nabídne odlišný pohled na známé události a postavy. Například máme očekávat temnou verzi Doctora Strange. 

Server The Illuminerdi totiž přišel s tvrzením, že Doctor Strange, který bude v seriálu k vidění, objeví své magické schopnosti poté, co zemře jeho milovaná osoba a on se tak vydá na cestu temné magie, aby změnil svou minulost. 

To zní rozhodně zajímavé, temnější verze Doctora Strange je něco, co má velký potenciál, tak snad bude využit. Premiéra seriálu je naplánována na listopad tohoto roku.


Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat