Fandové se vztekají, protože Warner Bros. "vyměnilo" Supermana a Batmana

Pořád to nemohou překousnout. 

Henry Cavill byl Supermanem, Ben Affleck Batmanem, to platilo v případě DC filmů v produkci Warner Bros. několik let. Poté se ale situace změnila, když se Ben v chystané sólovce Batmana (3. 3. 2022) vzdal postupně funkce režiséra, spoluscenáristy a nakonec i představitele hlavní role. V případě Henryho Cavilla není situace tak definitivní, spekulovalo se o tom, že s rolí končí, ale pak se začalo proslýchat, že by se vrátit mohl a to v projektech jiných postav a poté ve svém dalším sólovém filmu, ovšem těžko říct, jak to bude. Nicméně se ví, že vznikne další film Supermanem s odlišným nositelem tohoto jména. 

A jak se dalo čekat, mnozí fandové nemohou překousnout to, že došlo k takovým změnám, což dali v minulosti hlasitě vědět a teď znovu. Možná se ptáte, co je k tomu vedlo, je to skutečnost, že na banneru propagujícím prohlídku studií Warner Bros. oba pánové chybí a místo nich je na plakátu Batman v podání Michaela Keatona a Superman v podání Christophera Reevese.

Oba dva si místo na banneru zaslouží, o tom žádná, ale "vyseknout" Henryho a Bena nebylo úplně košér. Zdá se, že se Warner Bros. snaží "zapomenout" na komiksové universum Snyderverse, které odstartoval Zack Snyder, což není překvapením, protože v něm nehodlá dál pokračovat.

Mimochocem, Bena ještě jednou jako Batmana uvidíme a to ve filmu Flash, kde si zahraje po boku Micheale Keatona, který také ztvární Bruce Waynea/Batmana. Premiéra je naplánována na 3. 11.. 2022.

Zdroj: Warner Bros./DC Entertainment 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat