Druhý Aquaman má oficiální jméno a akční upoutávka a zatím neviděný klip z Black Widow


 Komiksové střípky.

Aquaman (2018) je jednou z nejúspěšnějších DC sólovek, což samozřejmě vedlo k tomu, že vznikne pokračování. Se stejnými herci i režisérem. To jsme už věděli. Co jsme ale nevěděli je to, jaký bude oficiální název.

Nyní bylo prozrazeno a společnosti Warner Bros. a DC chtěly trochu zvučnější název než jen nenápadité Aquaman 2 a tak se na plakátech objeví Aquaman and the Lost Kingdom.

Termín Lost Kingdom (ztracené království) zřejmě neodkazuje na Atlantidu, ale na království Necrus (což je mimochodem pracovní název druhého Aquamana) neboli Black City. Jde o stát ovládaný králem Mongem, který je velmi nepřátelský vůči suchozemského obyvatelstvu.

O příběhu zatím nejsou známy žádné větší detaily, ale premiéra se odehraje 15. 12. 2022.

Na velkou komiksovou pecku nebudeme muset čekat tak dlouho, 9. 7. 2021 bude mít konečně premiéru (jak v kinech, tak na streamovací službě Disney+) premiéru marvelovka Black Widow. V rámci propagace se teď objevila další nová upoutávka, která sice obsahuje hlavně už viděné záběry, ale jsou pěkně poskládány za sebou a navíc je doprovází minimalistická ale působivá hudba. Navíc se objevil klip z filmu.

Zdroj: CBM, DC Entertainment/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat