Anthony Mackie nenáviděl to, že z něj bude nový Kapitán Amerika


 Nebyl z toho nejdříve nadšen. 

V závěru Avengers: Endgame (2019) předal Steve Rogers/Kapitán Amerika (Chris Evans) štít Samu Wilsonovi/Falcon (Anthony Mackie), ale ten nebyl na roli nového Kapitána Ameriky připraven a v seriálu Falcon & Winter Soldier se ho vzdal. Ovšem, situace se vyvinula tak, že se z něj nakonec (i když Anthony původně tvrdil, že z něj nový Kapitán Amerika nebude) nástupce Stevea Rogerse stal. A Anthony z toho nebyl původně rozhodně nadšený:

"Nikdy jsme o tom nemluvili, když padl návrh na to, o čem seriál bude. Bylo to spíše o pokračování toho, co se stane se štítem, jestli to bude Bucky nebo jestli to bude Sam s ohledem na závěr Endgame. Sam štít nepřijal. Řekl Steveovi: 'Působí to tak, že patří někomu jinému, působí to tak, že je tvůj.' Takže nebyl nadšený a netěšil se z myšlenky, že by se z něj stal Kapitán Amerika. Takže to bylo spíše o tom, že mi Kevin a Nate (kreativní šéf Marvelu Kevin Feige a viceprezident produkce a vývoje Nate Moore, pozn. redakce) řekli, 'Nejsme si jistí, co se stane, seriál bude spíše o myšlenky nebo archetypu Kapitána Ameriky, ne o tom, že že z tebe bude Kapitán Amerika.' Takže jsem byl cestou z porady dost zmatený. Ale nebyl jsem nadšený. Nesnášel jsem ten nápad. Myslel jsem si, že je to strašný nápad (smích)."

A nebyl sám, bylo dost lidí, kteří by raději se štítem viděli Buckyho Barnese (Sebastian Stan), ovšem tvůrci vysvětlili, že v jeho případě není úplně jasné, jak silný vliv na něj má nacistická HYDRA, takže by to nebylo moudré, svěřit mu do rukou tak mocný symbol, jako je štít Kapitána Ameriky. 

Nakonec si ho tedy ponechal Sam a je z něj nový Kapitán Amerika, který se dočká i svého sólového filmu. Datum premiéry ale zatím známo není. 

Zdroj: SAG-AFTRA Foundation, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat