Morbius bude mít zpoždění, seriál Green Lantern našel hlavní hvězdu a Michael B. Jordan se zřejmě v Black Pantherovi 2 nevrátí


 Komiksové střípky.

Antihrdina Morbius, který se často objevuje v komiksech se Spider-Manem, dostane vlastní film s Jaredem Letem v hlavní roli. A původně se měl dočkat premiéry 21. 1. 2022, ale nakonec to bude o týden později, tedy 28. 1. 2022 a důvodem je to, že Sony vyšle 14. 1. 2022 do kin další Vřískot a chce údajně poskytnout hororu možnost zazářit a neohrozit jeho tržby dalším projektem ze své stáje, tedy Morbiem. 

Hlavní tváří seriálu Green Lantern bude herec z American Horror Story

Víme, že v seriálu Green Lantern uvidíme více členů této galaktické policie, ale jednou z hlavních tváří bude Guy Gardner. Ten aktuálně našel svého představitele, bude jím Finn Wittrock a jeho verze Gardnera bude mužným patriotem, který ale bude sympatický. 

Seriál nabídne streamovací službě HBO Max, datum premiéry zatím oznámeno nebylo.

Killmonger v Black Pantherovi 2? Nevypadá to tak

V marvelovce Black Panther (2018) zazářil Michael B. Jordan jako Erik Killmonger a přestože jeho postava zemřela, tak jde o komiksový svět a smrt nemusí být definitivní. Objevily se tak spekulace, že by se Killmonger mohl vrátit i pokračování. Slova Michaela B. Jordana ale příliš optimisticky neznějí. Když byl tázán na to, jakou šanci dává návratu, pokud by měl vybrat na stupnici 1 až 10, tak poznamenal, že nechce říct, že žádná šance není, ale zvolil by číslo 2.

Film bude mít premiéru 7. 7. 2022.

Zdroj: CBM, Sirius XM, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat