Marvel se děsil toho, že by Thor připomínal jednu překvapivou celebritu



Kterou?

Komiksový Thor je pro mnohé asi pohledný, ale drsným způsobem, filmový Thor má zase prvky typického hezouna. Ostatně, než se Chris Hemsworth "osvalil" by to idol mnoha australských teenagerek. A u Marvelu se hodně báli, aby Thor nepřipomínal jednu celebritu, o které sní mnoho žen, když v ložnici skotačí se svým pupkatým manželem.

Fabio (zdroj: Syfy)

Režisér prvního dílu Thora Kenneth Branagh prozradil následující:

"Obavou bylo, 'Ať nevypadá jako Fabio.' Byl jsem si vědom toho, že pro Kevina Feigea, Louise D'Esposia a Victorii Alonso (vysoce postavení pracovníci Marvelu, pozn. redakce) byl Thor extrémně důležitý, chtěli najít správný tón filmu, který by souzněl s brilantním Tony Starkem Roberta [Downeyho Jr.] a Kapitánem Amerikou. Tahle nová dimenze, fantastické vesmírné dobrodružství potřebovalo odstartovat správně."

Fabio Lanzoni je italský model, herec a autor, který proslul svými dlouhými vlasy a urostlým tělem, takže tu vcelku logicky byly obavy z toho, že by Thor tuhle osobnost až příliš připomínal. Nakonec se to ale nestalo. Nebo ne úplně, z Thora se sice stal sexsymbol, ale ne kvůli podobnosti s Fabiem. 

Zdroj: Yahoo, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat