Doctor Strange 2: Zřejměl byl odhalen ústřední padouch filmu a není to žádné "ořezávátko"


 O koho jde a co má společného s novou hrdinkou?

Byť se spekuluje o tom, že padouchem ve filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness bude Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), která se psychicky zhroutí a bude představovat nebezpečí pro celý Multiversmír, stránky The Illuminerdi přišly s tvrzením, že hlavním záporákem bude někdo jiný a to Shuma-Gorath.

Zdroj: Marvel Comics

Jde o velmi starého démona, který vládl světu, ale poté byl vyhnán. Několikrát se pokusil znovu ovládnout svět a jeden ze služebníků Thanose zmanipuloval Doctor Strange, aby Shumu přivolal do New Yorku, nicméně monstrum bylo poraženo, ale ne zničeno, což je více méně nemožné. 

Shuma-Gorath je nesmrtelný, téměř nezranitelný, dokáže manipulovat realitou, měnit vzhled, vystřelovat energetické výboje a patří k nejmocnějším démonických bytostem v marvelovském universu. 

Pokud jde o jeho roli ve filmu, tak jeho cílem bude údajně využít schopnosti nové hrdinky Americy Chavez (Xochitl Gomez), která prorazit otvory mezi realitami a skrze ně cestovat. Pokud by její moc získal, znamenalo by to samozřejmě velký problém pro celý Multivesmír. 

Zní to jako lákavá zápletka, takže pokud se potvrdí, určitě nebude příliš fandů peskovat. Premiéra filmu je naplánována na 24. 3. 2022.

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat