Proč vlastně filmový Deathstroke nenávidí Batmana?


Vysvětlil to Joe Manganiello.

Slade Wilson/Deathstroke v podání Joea Manganiella měl původně v DC Extended Universe sehrát velkou roli. Objevil se v Justice League (2017) s tím, že měl dostat víc prostoru v dalších projektech. Nakonec to ale skončilo jen u camea v Justice League (ve Snyderově verzi byla role o malinko větší) a není jasné, co bude dál. 

Joe se sice vehemetně snaží prosadit seriál Deathstrokea, ale není jasné, jestli mu to vyjde. Co ale jasné je je to, proč vlastně tenhle záporák nenávidí Batmana:

"V dané době [kdy se počítalo s vlastním projektem Deathstrokea] bylo ve scénáři, který jsem četl, napsáno, že Slade obviňoval Batmana ze smrti jeho syna. Sladeův syn byl zabit. Odehrála se určitá událost, která vedla zpátky k Bruceovi, vedla zpátky k Batmanovi. Měl v tom prsty, byl za to částečně zodpovědný. Slade ho obviňoval. Šuškalo se, že Slade chce zabít Batmana. To je důvod, proč byl povolán na jachtu Lexe Luthora a byla mu předána klíčová informace, která mu s tím měla pomoci. Takže by Slade měl šanci zbavit se Batmana."

K tomu ale nedošlo a je otázkou, co se bude dít dál, když se Warner Bros. zrovna nežene do toho, aby pokračovalo s takzvaným Snyderverse. Je tu sice možnost, že si Joe vybojuje vlastní seriál, ale jak bylo řečeno, zatím nic takového potvrzeno nebylo.

Zdroj: JusticeCon, DC Entertainment/Warner Bros.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat