Mortal Kombat: Poslechněte si novou verzi legendární titulní melodie, kterou všichni fandové Mortal Kombat milují

 

Líbí, nebo ne?

Jedním z důvodů, proč je videoherní film Mortal Kombat (1995) tak milovaný a kultovní je i hudba. Především to platí pro song Techno Syndrome/Mortal Kombat od The Immortals. A jak už víme, ten naštěstí zazní i v novém filmu Mortal Kombat, který bude mít premiéru 23. 4. 2021.

Půjde ale o remixovanou verzi, což asi některé fandy znervóznilo, protože předělávky někdy (ani zdaleka) nedosahují kvality původního songu. Teď si můžete novou verzi poslechnout sami, objevila se online. A režisér filmu Simon McQuoid k tomu dodal:

"S Benem (Benjamin Wallfisch, hudebník, který stojí i za remixem Techno Syndrome, pozn. redakce) jsme oba věděli, že musíme použít klasickou píseň od Immortals 'Techno Syndrome" jako zdrojový materiál pro celý hudební podklad k Mortal Kombat. Ale současně jsme si byli vědomi toho, že je potřeba vytvořit updatovanou vylepšenou verzi a Ben to rozhodně zvládl. Jsem opravdu nadšený z téhle verze z roku 2021, když jsem ji poprvé slyšel, vyrazila mi dech. Popravdě, Ben mi vyrážel dech v podstatě každý den během natáčení filmu, takže všichni můžeme poděkovat Benjaminu Wallfischovi za jeho genialitu a vášeň, se kterými vytvořil 'Techno Syndrome 2021". 

A bez dalšího protahování... tady je zmíněná nová verze. Pod ní pak najdete původní song.


 

Zdroj: CBM, New Line Cinema (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat