Herečka zřejmě odhalila, že ztvární manželku Black Adama a naznačil Wyatt Russell cameo Chrise Evanse ve Falcon & Winter Soldier?

 

Komiksové střípky.

To, že si v komiksovce Black Adam zahraje herečka Sarah Shahi je známo už nějaký ten pátek, ovšem co jsme nevěděli, je to, koho dostane na starost. Teď ale herečka o filmu promluvila a zřejmě odhalila, koho ztvární:

"Dnes byl první den mého natáčení #blackadam. Do téhle role jsem byla obsazena před rokem. Měla jsem své dobré chvíle, špatné chvíle i různé odbočky. To vše mě přivedlo sem. Jsem velmi hrdá na to, že reprezentuji své středovýchodní bratry a sestry jako Adrianna. Pokračujme v pomáhání sobě navzájem tím, že si sdělujeme své příběhy. Lidské příběhy. Příběhy, které nás spojují. Příběhy, které jsou ve všech z nás."

Adrianna je podle všeho  Adrianna Tomaz, která používá také přezdívku Isis. V komiksu jde o manželku Black Adama (Dwayne Johnson), která díky magickému amuletu získala mystické schopnosti, například dokáže ovládat živly. 

Film má premiéru naplánovanou na červenec příštího roku.

Vrátí se původní Kapitán Amerika?

Už delší dobu se spekuluje o tom, že by se v seriálu Falcon & Winter Soldier mohl objevit původní představitel Kapitána Ameriky Chris Evans. Nic takového potvrzeno nebylo a Chris Evans naznačil, že nemá v plánu sundat kostým z ramínka.

Ovšem, teď se znovu objevily dohady o jeho návratu a to kvůli slovům Wyatta Russella, který skvělým způsobem (milujeme ho nenávidět) ztvárňuje Johna Walkera/nového Kapitána Ameriku ve zmíněném seriálu:

"Setkal jsem se někdy s Chrisem Evansem? Myslím, že ano. Nemyslím tím, že jsem si s ním přímo potřásl rukou, ale myslím, že jsme kolem sebe prošli a podívali se na sebe. To znamená, že jde o stalking, nepočítá se to jako setkání. A nebo možná ano. Budete muset počkat do konce seriálu a pak si všichni řeknou: 'Oh wow."

Onoho "wow" se dočkáme brzy, 16. 4. 2021 bude k vidění předposlední díl první řady a finální epizoda pak 23. 4. 2021. Mezitím si vychutnejte upoutávku věnovanou elitním bojovnicím Dora Milaje.

Zdroj: CBM, BBC Radio 1, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat