Vrátí se organizace S.H.I.E.L.D. a HYDRA do Marvelovského filmového univerza? A fotky z Black Widow


 Komiksové střípky.

Špionážní agentura S.H.I.E.L.D. a nacistická organizace HYDRA mají v Marvelovském filmovém universu stále výraznou stopu, ale soudě podle toho, co jsme viděli aktuálně ani jedna z těchto skupin v původní formě neexistuje. 

Je tu tak otázka, zda se někdy vrátí a na to odpověděl kreativní šéf Marvelu Kevin Feige:

"Opakuji, vždy se můžete inspirovat u komiksů, že? Vždy bereme v potaz to, co se stalo a pokud jde o tyhle organizace, tak se v různých formách objevovaly a mizely a to napříč roky. Takže je tu vždy šance, že se [vrátí]. Jsou tu nové organizace jako S.W.O.R.D. (organizace, která chrání Zemi před mimozemskými hrozbami, pozn. redakce), kterou jste viděli ve WandaVision, takže je tu vždy potřeba mít v MCU zákony dodržující nebo naopak podezřelou organizaci."

V marvelovských komiksech je spousta organizací, ale zrovna S.H.I.E.L.D. a HYDRA patří k těm nejznámějším, takže si těžko představit, že řekly své poslední slovo. Tedy, určitě budou mít roli v seriálu Falcon & Winter Soldier (premiéra 19. 3. 2021 na streamovací službě Disney+) a kresleném What If...?, ale co bude pak, to je zatím ve hvězdách (a hlavách šéfů Marvelu).

Jednou z nejznámějších členek S.H.I.E.L.D.u je bezesporu Natasha Romanoff/Black Widow (Scarlett Johansson) a právě ta se snad v květnu tohoto roku konečně dočká své sólovky. Tady jsou fotky z natáčení. 

Premiéra Black Widow je naplánována na 6. 5. 2021.

Zdroj: CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat