T'Challu nemůžete přeobsadit, upozornil představitel Falcona a upoutávka na třetí díl Falcon & Winter Soldier


Komiksové střípky.

V minulém roce bohužel zemřel herec Chadwick Boseman, který ztvárňoval T'Challu alias Black Panthera v Marvelovském filmovém universu. Marvel se ale rozhodl, že natočí i druhého Black Panthera (premiéra 7. 7. 2022), ovšem s tím, že nebude hledat dalšího představitele T'Chally, ale identitu Black Panthera přijme úplně jiná postava. 

Zdá se to asi jako nejlepší možné řešení a souhlasí s tím i další představitel marvelovského hrdiny Anthony Mackie (Sam Wilson/Falcon):

"Nemůžete to přeobsadit. Tím chci říct, ztvárnil tu roli tak, jak už nemůže být znovu ztvárněna. A nenáviděl bych to, pokud by nějaký jiný herec převzal pochodeň, kterou po sobě [Chadwick Boseman] zanechal, protože není pochyb o tom, že byl dynamickou osobou a neuvěřitelným hercem. A stačí se podívat na reakce na Black Panthera, není tu nikdo, kdo by mohl roli vdechnout podobnou eleganci jako on. Takže bych nechtěl vidět Anthonyho Mackie jako Black Panthera, to by bylo strašné."

Anthony tak zůstane u role Falcona (a zřejmě i dalšího Kapitána Ameriky). Můžeme ho pravidelně vídat v seriálu Falcon & Winter Soldier s tím, že třetí epizoda bude nabídnuta 2. 4. 2021 na streamovací službě Disney+.
Zdroj: Jemele Hill, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat