Marvel to zase zvládl, první recenze na Falcon & Winter Soldier jsou venku a diváci se mají na co těšit, je to paráda


 Opět na jedničku. 

Seriál Falcon & Winter Soldier měl mít premiéru už minulý rok v srpnu a mělo jít o první marvelovský seriál, který vznikl přímo pro streamovací službu Disney+. Ovšem, kvůli covid-19 došlo k posunu premiéry na 19. 3. 2021 s tím, že jako první byl uveden jiná marvelovská série a to WandaVision

A ta dopadla podle recenzí skvěle. Nebylo to očividně náhoda, protože se aktuálně objevila hodnocení prvního dílu Falcon & Winter Soldier od profesionálních novinářů a pějí hlavně a především chválu. 

Jak se dalo čekat, chemie mezi hlavními hrdiny v podání Sebastiana Stana a Anthonyho Mackieho funguje na výbornou a pomáhá jim s tím i scénář, který dává jejích zvláštnímu přátelsko/nepřátelskému vztahu šanci zazářit a vdechuje mu jak emocionální hloubku, tak humor. 

Obě postavy musejí čelit svým "démonům" a je to zajímavá podívaná, která je prý stylem podobná filmu Captain America: Návrat prvního Avengera (2014), což je podle mnohých jedna z nejlepších marvelovek. 

Stejně jako druhá sólovka Kapitána Ameriky, i Falcon & Winter Soldier vzrušujícím způsobem zpracovává politická témata a zaměřuje se na vojenskou problematiku. 

Ale nebojte se, série není jen politickým thrillerem, ale také pořádnou jízdou, která nabízí jedny z nejlepších scén od Marvelu a to už něco znamená. 

Po zhlédnutí první epizody tak panuje obecná shoda na tom, že je tu velký potenciál a zdá se, že by ho tvůrci mohli skutečně využít. 

Procento pozitivních recenzí první epizody je podle RottenTomatoes 97 % (74 recenzí)

Zdroj: Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat