Ve filmu Doctor Strange In the Multiverse of Madness se prý objeví superhrdinská skupina, která "vykopla" Hulka do vesmíru


 Jejími členy jsou například Profesor X nebo Mr. Fantastic.

Film Doctor Strange In the Multiverse of Madness bude bezesporu zajímavý a velkolepý, to už víme teď. Jak už název napovídá, velkou roli v něm sehraje Multivesmír a někteří věří, že by právě ten by mohl být způsobem, jak v Marvelovském filmovém universu představit X-Meny nebo Fantastickou čtyřku. A tomu odpovídá i nová informace, se kterou přišel server Giant Freakin Robot.

Ten tvrdí, že ve druhém Doctoru Strangeovi uvidíme skupinu známou jako Illuminati. Ta vznikla po válce mimozemských národů Kree a Skrullů, kdy Iron Man došel k názoru, že pokud by se supehrdinové rozhodli podělit o informace, které měli k dispozici, mohlo být dopadům války na Zemi zabráněno. Illuminati si tak dali za cíl v tajnosti pracovat na ochraně naší malé modré planety.

Členy týmu jsou kromě Iron Mana například Profesor X, Doctor Strange, Mr. Fantastic, Black Bolt nebo Namor. Mimochodem, právě Illuminati rozhodli (jediný Namor byl proti), že poté, co Hulk zničil Las Vegas, bude lepší ho vyhnat do vesmíru (částečně se touhle myšlenkou inspiroval film Thor: Ragnarok). 

Rozhodně by bylo zajímavé vidět Illuminati v hrané podobě, ale berte v potaz, že Disney, ani Marvel tuhle informaci zatím nepotvrdili. 

Premiéra filmu Doctor Strange In the Multiverse of Madness je naplánována na 24. 3. 2022.

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat