V Thor: Love and Thunder se prý objeví Captain Marvel a od premiéry Black Panthera uběhly tři roky


Komiksové střípky.

To, že Thor: Love and Thunder (premiéra 6. 5. 2022) bude spíše týmovkou, než sólovkou, už víme. Očekávat máme postavy z dalších marvelovek, například Strážce Galaxie. 

Nyní se ale objevila zpráva, že bychom se měli dočkat také Captain Marvel (Brie Larson). Tvrdí to stránky Crazy Days and Nights. Bohužel ale není jasné, jak velkou roli by měla mít. Navíc, dokud tahle informace nebude potvrzena ze strany Disneyeho nebo Marvelu, tak je nutné ji brát s rezervou.

Black Panther slaví třetí narozeniny

Přesně před třemi roky měla premiéru marvelovka Black Panther (2018), která vyvolala v USA velké nadšení, protože byla v několika ohledech revoluční. Přece jen, ne každý den se objeví komiksovka o superhrdinovi tmavé pleti, kdy je většina obsazení a tvůrčího týmu také tmavé pleti.

Nepřekvapivě, to se některým lidem nelíbilo (stačí se podívat na některá hodnocení filmu nebo do diskusí), nicméně ať už jste fandové, nebo ne, ta Black Panther byl svým způsobem filmovým milníkem. 

A jak bylo řečeno, před třemi roky byla premiéra a u této příležitosti se objevilo několik fotek ze zákulisí filmu. 

Jak asi víte, chystá se pokračování Black Panthera (premiéra 7. 7. 2022), ale bohužel bez Chadwicka Bosemana, která v minulém roce zemřel.

Three years ago today. #WakandaForever 📸: @Elie on Instagram

Zveřejnil(a) Marvel dne Úterý 16. února 2021
Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat