The Mandalorian: Jedna z hvězd skvělého seriálu byla vyhozena kvůli svému chování na sociálních sítích


 Gina Carano už dál nepracuje pro Lucasfilm.

Bývalá zápasnice a aktuálně vcelku úspěšná herečka Gina Carano si získala srdce fandů díky roli Cary Dune v seriálu The Mandalorian a počítalo se s tím, že se objeví nejen ve třetí řadě, ale také ve spin-offu Rangers of the New Republic

To už ale dál neplatí, protože s ní společnosti Lucasfilm rozvázala pracovní poměr. Údajně už o tom uvažovala dlouho, protože Gina na sociálních sítích už delší dobu zveřejňuje kontroverzní názory a zdá se, že Lucasfilmu aktuálně došla trpělivost. Oficiální vyjádření zní:

"Gina Carano není v současné chvíli zaměstnána v Lucasfilmu a neplánujeme, že se to v budoucnu změní. Nicméně, její statusy na sociálních médiích, které znevažují lidi na základě jejich kulturní a náboženské identitě jsou odpudivé a nepřijatelné."

Už delší dobu herečka zesměšňovala nošení roušek, propagovala konspirační teorie a zveřejňovala další sporné posty a poté, co zveřejnila antisemitský příběh (který sice smazala, ale už bylo pozdě) se zvedla vlna odporu ze strany lidí. Velmi populárním se stal hashtag #FireGinaCarano a Lucasfilm na situaci reagoval tak, že s herečkou ukončil spolupráci.

Zdroj: io9, Disney+/Lucasfilm (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat