Spider-Man 3 bude nejambicióznější sólovou komiksovkou, věří Tom Holland

 

A film důstojně vyřeší konec druhého dílu. 

Na třetí díl série Spider-Man (premiéra 16. 12. 2021) je spousta lidí zvědavých, protože se očekává, že kromě Doctora Strange (a možná Scarlet Witch) uvidíme hromadu postav z předchozích filmových sérií Spider-Man. 

Očekává se tak, že film bude opravdu velkolepý a naznačují to i slova Toma Hollanda (Peter Parker/Spider-Man). Ten třetí díl označil za "Nejambicióznější superhrdinskou sólovkou všech dob" a dodal:

"Když si sednete, přečtete si scénář a uvidíte, o co se se snaží, zjistíte, že se jim to daří. Je to opravdu působivé. Nikdy jsem neviděl podobný superhrdinský sólový film. A víte, já jsem prostě malý šťastný sr*č, který v tom shodou okolností hraje Spider-Mana. Zbývá nám ještě hodně natáčení. Začali jsme před Vánoci a točili zhruba sedm týdnů. Dali jsme si pauzu během Vánoc a poté zase začali. Prostě jsem nadšený, až to všichni uvidí, nemluvě o tom, že jsem toho součástí."

Kromě toho herec přislíbil, že šokující závěr z druhého dílu, kdy veřejnost zjistila to, kdo se skrývá za maskou Spider-Mana, bude ve trojce vyřešen opravdu uspokojivým způsobem. Jakým? Na to si budeme muset počkat do prosince (pokud se premiéra neposune).

Zdroj: Variety, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat