Mortal Kombat: Dlouho očekávaný trailer je tedy. Je krvavý, je zábavný, je plný soubojů i magie, jen ta hudba mohla být o něco ráznější


 To by mohlo dopadnout dobře. 

Čekání na třetí film Mortal Kombat je téměř u konce, 16. 4. 2021 bude uveden na streamovací službě HBO Max a v limitovaném množství kin. 

Ovšem, pokud jde o ukázky, tak jsme zatím viděli jen pár záběrů. Konečně je tu ale pořádný trailer a ten rozhodně vzbuzuje naděje. Pokud tedy pomineme to, že v ústředním hrdinou bude někdo, kdo ve hrách vůbec není (Cole Young v podání Lewise Tana), tak se zdá, že se tvůrci budou držet stylu předlohy. Jinak řečeno, budou kombinovat zábavně absurdní mytologický příběh s pořádnou dávkou brutality.

Podle mého skromného názoru je to ideální volba. Nenechte se mýlit, líbil se mi film z roku 1995, který respektoval magické prvky z předlohy, líbil se mi fanouškovský film Mortal Kombat: Rebirth i seriál Mortal Kombat: Legacy, které magické prvky utlumily, ale zase nabídly poctivou porci násilí, ale snil jsem o tom, že se dočkám projektu, který zkombinuje to nejlepší z obou světů. 

Zdá se, že by jím mohl být právě tenhle film. Minimálně trailer to naznačuje. Na jednu stranu ukazuje, že se postavy nebudou vyhýbat používání speciálních úderů, takže se dočkáme momentů, jako jsou ohniví draci a podobné laskominy, na té druhé tvůrci nebudou šetřit krví a zatím to vypadá parádně. 

Dobře, asi bych ocenil o něco údernější hudbu (byť variace na klasickou melodii není špatná) a choreografie některých soubojů vypadá trošku "jalově", ale potenciál tu je a veliký.

Zdroj: Warner Bros./HBO Max (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat