Justice League: Snyderův sestřih příběh neuzavře, čeká nás otevřený konec. Klip z filmu a co mělo být námětem dvojky


Zajímavosti o očekávané komiksovce.

Původně bylo v plánu, že vznikne několik filmů Justice League, ale poté, co byl první díl z roku 2017 přijat mírně řečeno chladně, tak z toho sešlo. Fandové se ale 18. 3. 2021 dočkají nového sestřihu od Zacka Snydera, který uzavře příběh tak, jak si přál Snyder. Tedy, uzavře není vhodné slovo, protože režisér prozradil následující:

"No, původně byly v plánu další dva filmy. Jsou tu odkazy na případný další svět. Zasadil jsem semínko a chtěl jsem v tom pokračovat v dalších filmech... Bude tu cliffhanger... Ano, film skončí masivním cliffhangerem."

Snyder si původně připravoval půdu pro další díly, ale podle něj se nezdá, že by měly vzniknout, takže jednička nabídne otevřený konec. Což asi není úplně ideální, ale třeba, pokud bude Zackův sestřih úspěšný (což asi bude), Warner Bros. změní názor a dá zelenou i dalším dílům. 

Mimochodem, pokud jde o příběh dvojky, tak Snyder do něj chtěl zakomponovat zápletku známou jako Knightmare. Její náznak jsme viděli ve filmu Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) a několik momentů bude i ve Snyderově sestřihu, ovšem mnohem více prostoru měla dostat právě v Justice League 2.

Pokud nevíte, o co jde, tak Knightmare je dějová linka, která se zaměřuje na střet Supermana a jeho diktátorského režimu a Batmana a jeho rebelských následovníků, kteří se odmítají podřídit tyranii Muže z oceli. 

Je to rozhodně zajímavý námět, ale zatím to nevypadá, že v blízké budoucnu dostane ve filmovém DC universu víc prostoru (pokud pomineme náznaky ve Snyderově Justice League).

A nakonec je tu stylizovaný klip k Justice League.

Zdroj: IGN Fan Fest, Warner Bros./DC Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat