Havoc: Jestli tohle nebude akční film roku, tak už nic. Režisér pecky The Raid chystá film s Tomem Hardym v hlavní roli



 Tohle prostě bude jízda. 

Pokud jste fandové akčního žánru, pak musíte znát filmy The Raid, za kterými stojí režisér Gareth Evans a jde o jedny z nejlepších akčních filmů za dlouhé roky. Vynikající akční scény, svižné tempo, nekončící brutalita a také skvělé obsazení hlavní role (ujal se jí Uko Iwais) ze série The Raid/Zátah udělaly kultovní záležitost. 

A tak určitě mnohým udělá radost oznámení, že Evans chystá novou akční podívanou a to pro streamovací službu Netflix. Film ponese název výmluvný název Havoc (volný překlad je zmatek/chaos) a v hlavní roli se představí Tom Hardy.

Ten ztvární detektiva, který se poté, co se zvrtne drogový obchod, musí probojovat podsvětím, aby zachránil syna politika a odhalil rozsáhlou síť korupce a konspirací, které se rozpínají celým městem. 

Ano, zní to trochu neoriginálně, ale pokud jste viděli Evansův seriál Gangs of London, tak víte, že Evans umí udělat i ze zdánlivě obyčejné kriminální zápletky skvělou podívanou a není důvod pochybovat o tom, že by to tentokrát nezvládl. 

Evans napíše k Havocu také scénář a natáčení by mělo začít letos v červnu ve Walesu, datum premiéry zatím oznámeno nebylo.

Zdroj: Deadline, Lionsgate (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat