Black Widow: Dočká se film pokračování? Co na to scenáristka?


 Počítá se s pokračováním?

Sólovka Black Widow to nemá jednoduché. Nejen, že se na její schválení čekalo až překvapivě dlouho, ale kvůli nepříjemné situaci týkající se pandemie covid-19 došlo k několika zpožděním. Aktuálně se věří v to, že by se premiéra měla odehrát 6. 5. 2021 s tím, že Marvel a Disney zatím příliš nepočítají s možností, že by film byl uveden na streamovací službě Disney+, pokud by ani v květnu nebyl covid-19 pod kontrolou. 

Nicméně, faktem je, že se spousta lidí na film těší. A vyvstává tak otázka, zda je tu možnost pokračování (bez ohledu na osud Black Widow v Avengers: Endgame).

Co na to říká jedna ze scenáristek Jac Schaeffer?

"No víte, měla jsem to štěstí, že jsem naskočila do rozjetého vlaku Black Widow, když poprvé opustil stanici a poté jsem se přesunula k WandaVision a několik velmi talentovaných autorů se ujalo pera a pokračovalo. Tím pádem nemohu mluvit o Black Widow jako celku, ale můžu říct to, že se těším na to, až to vyjde."

Není sama, tak snad se letos dočkáme a dá se počítat s tím, že pokud film úspěšný, pak se pokračování dočkáme. Ale těžko odhadovat, jak Black Widow zaboduje, ještě to minimálně chvíli potrvá, než budou kina v podobné formě jako před pandemií.

Zdroj: ComicBook, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat