Snyderova Justice League nakonec nebude minisérií a neviděná Jokerova scéna ze Sebevražedného oddílu


 Komiksové střípky.

Zack Snyder aktuálně připravuje svou verzi Justice League (2017), která bude mít premiéru v březnu 2021 na streamovací službě HBO Max s tím, že půjde o poměrně dlouhou podívanou, takže se počítalo s tím, že divákům bude nabídnuta Justice League jak v podobě minisérie, tak v podobě celovečerního filmu. 

To už ale dál neplatí, Zack Snyder potvrdil, že bude k dispozici pouze cca čtyřhodinový film, ne minisérie, takže byste si asi měli vzít dovolenou, abyste mohli Justice League zhlédnout na jeden zátah. 

Mimochodem, když Snyder dostal šanci nabídnout svůj sestřih, začaly zaznívat hlasy, že by nebylo od věci, aby měl stejnou možnost i David Ayer se svým Sebevražedným oddílem (2016), kterému prý do natáčení hodně "kecalo" studio Warner Bros. 

Nic takového ovšem zatím není v plánu, ovšem Ayer alespoň zveřejnil vystřiženou scénu z filmu, ve které figuruje Joker (Jared Leto). 

Tento rok se dočkáme částečného rebootu Sebevražedného oddílu a to The Suicide Squad (premiéra 5. 8. 2021), ale pod dohledem jiného tvůrce to Jamese Gunna.

Zdroj: Twitter, Warner Bros./DC Entertainment (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat