Kdo je tajemná postava, která je k vidění ve WandaVision a dočkáme se jí také v Captain Marvel 2


 Ztvárňuje ji herečka Teyonah Parris. POZOR, SPOILERY!!!

Pokud sledujete seriál WandaVision, tak jste si určitě všimli postavy jménem Geraldine, kterou ztvárňuje herečka Teyonah Parris

A po zhlédnutí třetí epizody je jasné, že i v jejím případě není vše tak, jak by se mohlo zdát. Kdo tedy vlastně Geraldine je? 

Teyonah Parris jako Monica Rambeau (zdroj: Disney+)
Ti, co se zajímají o Marvelovské filmové universum a WandaVision podrobněji, už delší dobu vědí, že Geraldine je ve skutečnosti Monica Rambeau, dcera postavy jménem Maria Rambeau (Lashana Lynch), nejlepší kamarádky Captain Marvel (Brie Larson). Malou Monicu ve filmu Captain Marvel (2019) ztvárnila Akira Akbar, Teyonah má na starosti dospělou verzi.

Soudě podle toho, co víme, tak ve WandaVision Monica spolupracuje s organizaci S.W.O.R.D., což je agentura, která chrání Zemi před "šmejdem z vesmíru". Ovšem v komiksu je Monica také druhou nositelkou přezdívka Captain Marvel, později pak byla známá jako Photon, Pulsar a od roku 2013 používá jméno Spectrum. 

Poté, co byla Monica zasažena mezidimenzionální energií, je schopna se změnit v jakoukoliv formu energie na elektromagnetickém spektru. Kromě toho je nesmrtelná a pokud je ve formě energie, je v podstatě nezranitelná. 

Není jasné, jestli podobné schopnosti Monica získá i v Marvelovském filmovém universu, ale ve filmu Captain Marvel 2 (premiéra 10. 11. 2022) spojí síly s Captain Marvel a Ms. Marvel (Iman Vellani), tím pádem to vypadá, že Monica také bude superhrdinka, ale samozřejmě je tu možnost, že se do dění zapojí jako agentka S.W.O.R.D.u, aniž by měla superschopnosti. Jak to bude, to odhalí až blízká budoucnost.

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat