Dcera Milly Jovovich se stane součástí Marvelovského filmového universa. Co si o tom myslí její slavná maminka?


Co na to Milla Jovovich říká?

Milla Jovovich odstartovala svou kariéru jako modelka a jako spousta modelek, i ona se pokusila prosadit ve filmech. A na rozdíl od mnoha kolegyň, jí se to podařilo. Ano, často se objevuje ve filmech, které novináři úplně nechválí, ale i tak se mnohým z nich finančně daří.

Milla je například hlavní tváří nejúspěšnější videoherní filmové série Resident Evil, jejímž duchovním otcem je její manžel Paul W.S. Anderson, se kterým má Milla tři děti. A jedno z nich, Ever Anderson ztvární mladou Natashu Romanoff ve filmu Black Widow (premiéra 6. 5. 2021). Co si o tom Milla, která zná nástrahy byznysu, myslí?

"Říkáme jí Baby Widow. Je opravdu velkou fanynkou marvelovských filmů a víte, Ever je opravdu talentovaná. Má to skutečně vrozené a je skvělé sledovat ji na place. Na jednu stranu jsem vyděšená, protože vím, jak náročná může být tahle branže. Na druhou stranu jsem skutečně nadšená, protože mám dojem, že mé dítě si našlo to, co miluje a soustředí se na to od doby, co mu bylo pět let."

Není zatím jasné, jak výrazná bude role malé Natashy, ale i tak jde o velký úspěch a není divu, že má z toho Milla radost.

Zdroj: ET, Gaumont Buena Vista International (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat