Black Widow v květnu? Zapomeňte, asi se bude znovu přesouvat


 Jediná ženská zakladatelka Avengers má prostě smůlu. 

Epidemiologická situace v USA se nevyvíjí dobře, mrtvých je přibližně 400 000 a covid-19 se zatím nezdá být na ústupu. A to samozřejmě ovlivňuje i kina, která jsou buď zavřena, nebo otevřena, ale příliš lidí do nich nechodí. 

Filmová studia se tak neženou do toho, aby zveřejňovala své projekty právě na stříbrném plátně a tak dochází k odsouvání premiér, nebo jsou volena alternativním řešením, jaké například v případě Warner Bros., kteří sice filmy vyšlou do kin, ale současně je nabídnou ve stejný den na streamovací službě HBO Max. 

Marvel se tomu ale zatím brání a stále trvá na tom, že budou filmy vysílány do kin a tak už několikrát došlo k přesunu premiér. Své o tom ví dlouho očekávaná sólovka Black Widow, která byla několikrát zpožděna. Nakonec se na nějakou dobu ustálila na termínu 6. 5. 2021, ale nyní se objevily zprávy, že pokud se situace výrazně nezmění, tak ani to nebude dál platit a dojde k dalšímu posunu. 

Případně dojde Marvelu trpělivost a vsadí na streamovací službu její mateřské společnosti Disney, tedy Disney+, jako to Disney udělal s Mulan (2020). Uvidíme, jakou možnost Marvel zvolí, ale to čeká už začíná být poněkud únavné. #BlackWidowDeservesBetter

Zdroj: Variety, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat